top of page
theebuik_376x250.jpg

Motorboot huren

De Loosdrechtse plassen zijn niet alleen geschikt om op te zeilen, maar ook met een motorboot kunt u hier geweldig uit de voeten. 
Wat dacht u van een tochtje over de rivier de Vecht of door de mooie Kalverstraat heen? Of lekkker met de kinderen naar een eiland toe om te zwemmen en te voetballen?
Het kan allemaal met onze aluminium tender "de Theebuik".
De Theebuik is een aluminium tender geschikt voor maximaal 9 volwassenen. Uitgerust met een gloednieuwe Yamaha 8pk motor, zodat u geen vaarbewijs nodig heeft. Ook liggen er kussens en desgewenst een anker en zwemtrapje aan boord. Ook honden kunnen gemakkelijk mee op deze uiterst stabiele en zelflozend motorboot.
Onder de banken is genoeg plek om bagage op te bergen. De Theebuik is uitgerust met stuurwiel, gashendel en makkelijk te starten en te besturen. Ervaring is niet vereist.

Fleet

Suggesties

  • "Rondje Loosdrecht" is een mooie tocht over de plassen, via de Drecht naar rivier de Vecht, het Hilversums Kanaal en de 'S Gravelandse Vaart. Ongeveer op de helft kunt u nog een uitstapje maken naar de Wijde Blik, waar u een drankje kunt doen bij Ottenhome. Onderweg komt u verschillende idilische bruggetjes en 3 sluisjes tegen, waarvan 1 met zelfbediening en 2 sluisjes die bediend worden. De tocht duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van de drukte bij de sluizen. Een uitgebreide routebeschrijving kunt u vinden op Rondje Loosdrecht - Recreatie Midden-Nederland (recreatiemiddennederland.nl)

  • De andere optie is om lekker op de plassen te blijven en een tochtje te maken over de 5 plassen en verschillende doorvaartjes zoals de Drecht en de Kalverstraat te ontdekken. Onderweg kunt u ook aanleggen bij de eilanden om te zwemmen of een potje te voetballen. Op Loosdrecht hebben we zelfs een varen snackbar en ijscoman! U herkent hem vanzelf aan zijn knalgele bootje.

Tarieven

Voor reserveringen kunt u bellen met 035 58 28 245. De tarieven zijn incl. benzine. Graag weer schoon achterlaten zoals u de boot meegenomen heeft.

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur................................

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 14.00 uur................................

Maandag t/m vrijdag 14.00 tot 17.00 uur................................

Maandag t/m vrijdag 18.00 tot 21.00 uur................................

Zaterdag of zondag van 10.00 tot zondag 18.00 uur...............

€ 150,=

€ 95,=

€ 95,=

€ 60,=

€ 175,=

k1
k2
Kielboot Losse dag.jpg

Dobberen op de plassen

Als je overweegt om een bootje te huren in Loosdrecht, dan zijn er verschillende opties die aantrekkelijk kunnen zijn. Of je nu op zoek bent naar een goedkope manier om de wateren te verkennen, of je wilt juist een luxe boot huren in Loosdrecht, de mogelijkheden zijn ruim. Het huren van een boot in Loosdrecht kan een fantastische manier zijn om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving, vooral als je besluit een sloep te huren in Loosdrecht.

Het is bekend dat de Loosdrechtse Plassen een prachtige bestemming zijn voor watersportliefhebbers en gezinnen die willen genieten van een dag op het water. Met een boot huren in Loosdrecht, kun je gemakkelijk navigeren door de waterwegen en de serene omgeving. Bovendien zijn er vaak deals beschikbaar voor wie zoekt naar een goedkope bootverhuur in dit gebied.

Zorg er wel voor dat je vooraf reserveert, want vooral in het hoogseizoen kan het druk zijn met mensen die een bootje willen huren. Veel plezier op het water!

bottom of page