top of page

Duurzaam zeilen: een groene koers op de Loosdrechtse Plassen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema binnen alle sectoren, ook als het gaat om zeillessen. Bij onze CWO zeilschool, centraal gelegen in Midden Nederland, hebben we dit tot een kernonderdeel van onze filosofie gemaakt. Of je nu een beginner bent die zijn eerste zeilles op de Loosdrechtse Plassen overweegt, of een ervaren zeiler die zoekt naar een zeilschool in Loosdrecht; wij bieden een groene oplossing.


Zeilcursussen voor Volwassenen: Verantwoord Genieten

Wij begrijpen dat zeilen meer is dan een hobby; het is een passie. Daarom hebben we onze zeilcursus voor volwassenen speciaal ontworpen om niet alleen technische vaardigheden te leren, maar ook om bewustzijn te creëren over duurzaam zeilen. Of je nu kiest voor een weekend zeilcursus of een langere termijn, wij zorgen dat duurzaamheid voorop staat.De Vloot: Van Open Zeilboten tot Kajuitzeilboten

Onze vloot bestaat uit diverse boten, waaronder Laser zeilboten en Optimist zeilboten, die allemaal onderhouden worden met het oog op het milieu. Voor de liefhebbers van een groter avontuur hebben we ook een selectie van kajuitzeilboten en zeiljachten die uitgerust zijn met de laatste technieken op het gebied van duurzaamheid.


Innovatie op het Water: Zeilen op de Loosdrechtse Plassen

Onze locatie op de Loosdrechtse Plassen is ideaal voor zowel leren zeilen als het genieten van de natuur. We gebruiken hier ook onze sleepboot met industrie motor, die we hebben aangepast om onze impact op het milieu te minimaliseren.


Tot Slot: Zeilen met een Duurzaam Hart

Bij onze zeilschool in Midden Nederland zetten we ons in voor duurzaam zeilen. We hopen dat onze passie voor zeilen en onze liefde voor de natuur jou inspireert om te kiezen voor een zeilcursus voor volwassenen bij ons.

 

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page